Florin Prunea aruncă bomba: „Moruțan n-a costat mai mult de două milioane și jumătate! E o întrecere între Rotaru și Becali cine minte mai mult” | EXCLUSIV ProSport Live

1 lună in urmă 51

Florin Prunea a aruncat „bomba” la ProSport Live! Fostul conducător al lui Dinamo are informații că Gigi Becali n-a luat mai mult de două milioane și jumătate de euro în schimbul lui Olimpiu Moruțan.

Invitat în emisiunea moderată de Victor Vrînceanu, Prunea așteaptă să vadă contractul prin care Moruțan a fost transferat și ridică serioase semne de întrebare în privința mutărilor din ultimii ani.

Olimpiu Moruțan a plecat în Turcia, pentru a semna cu noua sa echipă, împreună cu fostul impresar Giovanni Becali, Dragoș Sârbu – colaboratorul lui Giovanni Becali, respectiv Florin Vulturar, agentul jucătorului.

Florin Prunea, dezvăluire bombă la ProSport Live: „Moruțan n-a costat mai mult de două milioane și jumătate”

Galatasaray ar fi plătit inițial suma de 4,7 milioane de euro în schimbul lui Olimpiu Moruțan, la care se mai poate adăuga un bonus de 1,5 milioane de euro în situația în care gruparea Cim Bom se va califica în Europa League la finele acestui sezon. Totuși, Florin Prunea crede că această sumă nu este reală.

„Nici Mihăilă, nici Man, nici Moruțan, nici Mitriță n-au costat atât. Sunt minciuni! E o întrecere între Rotaru și Gigi Becali cine minte mai mult, cine umflă mai tare. Nu sunt secrete contractele, hai să publicăm. Din ce știu, Moruțan n-a costat mai mult de două milioane și jumătate, plătibili în doi-trei ani. Nu sunt sumele rale, iar Turcia nu mai este ce a fost pe vremuri. Cluburile nu plătesc jucătorii, sunt litigii foarte multe”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.

„Degeaba ceream eu 10 milioane, că el începuse să joace prost și nimeni nu îmi mai oferea acești bani. Nici măcar arabii nu mai voiau să ne dea 10 milioane de euro. Acum a plecat în Turcia, iar Giovanni o să aibă grijă ca totul să fie ok. Nu îmi pare rău că l-am dat pe suma asta”, a afirmat Gigi Becali, pentru ProSport.

The post Florin Prunea aruncă bomba: „Moruțan n-a costat mai mult de două milioane și jumătate! E o întrecere între Rotaru și Becali cine minte mai mult” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă