Florin Prunea anunță ce jucător de la FCSB va face diferența în curând: „Are drumul lui, îl cunosc bine. Să vedeți în 2 – 3 săptămâni!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

1 săptămână in urmă 24

Florin Prunea, fostul mare portar al echipei naționale de fotbal a României, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre Constantin Budescu, mijlocașul în vârstă de 32 de ani al lui FCSB.

În ultima perioadă, Constantin Budescu a fost criticat des de către patronul Gigi Becali care i-a transmis jucătorului că vrea ca acesta să înscrie și nu să facă „circ” pe teren.

Cu toate acestea, Constantin Budescu a declarat că Gigi Becali i-a vizitat pe jucători la antrenament și a avut o atitudine total diferită față de cea afișată în ieșirile sale în presă.

Florin Prunea anunță că Budescu va face diferența la FCSB în curând

Florin Prunea este de părere că Budescu mai are nevoie de timp pentru a se adapta la FCSB și este convins că fotbalistul va face diferența în următoarele meciuri ale roș-albaștrilor.

„Nu îl ating criticile, ți-o garantez eu. Eu îl cunosc, l-am avut jucător când eram președinte la Astra. Budi are drumul lui. Trecând la partea sportivă, o să vedeți, o fie din ce în ce mai bine. Mai vorbim peste 2-3 săptămâni. O să îl vedeți pe Budescu, sută la sută!

A venit înapoi într-un fotbal aici, la o readaptare la fotbalul nostru. Avem un fotbal atât de urât, cu tras de tricouri, cu simulări, cu… Crezi că e ușor să joci în România? Îți spun eu că nu e ușor. Aici, oricine vine are probleme de adaptare. El a fost plecat acolo, acum s-a întors aici, se vede că lucrurile s-au schimbat. Poate că a avut și are nevoie de perioada asta de readaptare la competiția noastră. Dar Budescu este un jucător care în scurt timp eu cred că va face diferența și va ajuta foarte mult FCSB-ul, dar felul lui de a fi… Nu are nicio treabă! Poate să îi zică (n.r. patronul) orice”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.

„Critici? A vorbit, iar la câteva zile a spus altceva și tot așa… Știți ca vorbește la TV, dar nu avem ce face. Trebuie să ne vedem de treaba noastră. A fost pe la bază și am avut cu totul altă discutie, nu doar cu mine, cu toți. Era total opus față de cum îl vedeți dumneavoastră la TV” – Constantin Budescu, după FCSB – FC Botoșani 3-1

The post Florin Prunea anunță ce jucător de la FCSB va face diferența în curând: „Are drumul lui, îl cunosc bine. Să vedeți în 2 – 3 săptămâni!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă