Florin Prunea a răbufnit la adresa FRF. „Au construit terenul în abator! Dacă plouă, nu mai poți intra pe el!”

2 săptămâni in urmă 19

Florin Prunea (53 de ani) a răbufnit la adresa FRF (Federația Română de Fotbal), toate acestea după ce echipa națională a ratat calificarea la barajul pentru CM 2022.

După ce a dat de pământ cu Răzvan Burleanu și a analizat plecarea lui Mirel Rădoi de la echipa națională a României pentru ProSport LIVE, fostul președinte de la Dinamo a avut o nouă reacție dură la adresa Federației Române de Fotbal.

Fostul oficial din „Ștefan cel Mare” a lansat un atac dur la adresa conducerii Federației Române de Fotbal și susține că președintele Răzvan Burleanu nu a făcut nimic în cei 8 ani petrecuți la conducerea FRF.

Florin Prunea a răbufnit la adresa FRF

Totodată, Florin Prunea a dat de pământ cu strategia Federației Române de Fotbal în ceea ce privește Centrele de Excelență din țară și susține că unul chiar a fost construit într-un abator.

„8 ani de mandat, nu? Spuneți-mi, vă rog, o investiție de interes a celor de la FRF. Construcție, ceva. Am fost la Deva, în campanie. Știți ce mi-a zis primarul? ‘Băi, Florine, știi ce m-au pus să fac? Am decopertat un teren, că vin să facă Centrul de Excelență. Și am rămas fără teren’.

Au făcut niște terenuri prin țară… Dacă plouă, nu mai poți intra pe el. La Iași, au construit unul într-un abator!  Centre de Excelență! La Târgu Mureș aveau buget de două milioane de euro pe an. Unde s-au dus banii? Pe salarii. Antrenori, antrenorii zonali. Așa merg lucrurile, ca să se adune voturile”, a spus Florin Prunea, conform Digisport.

Echipa națională a României a ratat calificarea la barajul pentru Campionatul Mondial 2022, toate acestea după ce Islanda nu a reușit să o învingă pe Macedonia de Nord. Astfel, Germania s-a calificat direct din Grupa J, în timp ce Macedonia de Nord o să joace meciul de baraj.

The post Florin Prunea a răbufnit la adresa FRF. „Au construit terenul în abator! Dacă plouă, nu mai poți intra pe el!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă