Florin Prunea a pus tunurile pe Poli Iași: „Uitați în ce hal arată o investiție din bani publici”. Care este cheia salvării echipei din Copou

3 săptămâni in urmă 2

Florin Prunea (52 de ani), fost președinte la Poli Iași, a criticat dur situația echipei din Copou.

Cu două etape înainte de finalul sezonului regulat, Poli Iași se află pe ultimul loc în clasamentul Ligii 1, având doar 19 puncte.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Florin Prunea critică situația de la Poli Iași

La Iași nu este deloc liniște, iar Florin Prunea a explicat că primarul deține cheia salvării echipei din Copou.

„La Iași, el (n.r. – primarul) e cheia salvării echipei. Trebuie să achite măcar un salariu, acum după acest succes, pentru că jucătorii sunt neplătiți de mult.

Trag toți acolo, nici nu știi de unde vine giuleaua, documente pe care eu nu le-am mai văzut în presă. Cum să sustragi documente din club și să le dai în presă? Cu salariile jucătorilor, ale antrenorilor, ale angajaților. Vrei să pui orașul în capul jucătorilor”, a spus Florin Prunea, la Digi Sport.

Florin Prunea, despre investițiile de la Poli Iași

Fostului portar al lui Dinamo i se pare inadmisibil faptul că investițiile făcute la Iași nu se văd și pe terenul de fotbal.

„A plecat Prunea, Neagoe, după 15 meciuri fără înfrângere, Horia Sabo, Pancu, rușii cu Moraru, după ce au fost în play-off.

Singurul care a rezistat e acest Ambrosie. Care, în viața lui nu a condus nicio o căruță și s-a trezit președinte a doua zi. El a fost antrenor la fete, la U19, și după un celebru 0-13 și 0-9, 22 de goluri luate cu Suedia, a fost dat afară. Primarul este de vină pentru că-l ține acolo.

Echipa lucrează în condiții de subzistență. S-au investit 300.000 de euro în gazon, au sacrificat jumătate de an, au fost în pribegie la Botoșani, era să retrogradeze și uitați în ce hal arată o investiție din bani publici”, a mai spus Florin Prunea.

The post Florin Prunea a pus tunurile pe Poli Iași: „Uitați în ce hal arată o investiție din bani publici”. Care este cheia salvării echipei din Copou appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă