Florin Prunea a luat „foc”! Fostul portar desființează un jucător de la Dinamo, după înfrângerea cu Poli Iași: „E un chin, săracul! Numai jucători de Liga 3, refuzați!”

3 săptămâni in urmă 2

Poli Iași a învins-o pe Dinamo, 1-0, în etapa 28 a Ligii 1. Florin Prunea, fostul jucător și oficial din „Ștefan cel Mare”, a răbufnit, la finalul meciului, și l-a criticat dur pe Gevaro Nepomuceno, extrema lui Dinamo.

Gevaro Nepomuceno (28 de ani) a fost transerat de Dinamo, liber de contract, la începtutul acestui an, de la FC Halifax Town. Contractul acestuia, cu formația roș-albă, se întinde până în 2022.

În prezent, Dinamo se află pe locul 14 din Liga 1, cu 27 de puncte obținute după 28 de meciuri jucate.

Florin Prunea l-a desființat pe Gevaro Nepomuceno

Fostul internațional român susține că victoria lui Poli Iași a fost meritată. Acesta l-a criticat dur pe Gevaro Nepomuceno, despre care spune că are probleme cu greutatea.

„Pentru Iași, o victorie meritată din toate punctele de vedere, schimbat în bine. Și sistemul, atitudine. Dinamo a avut astăzi, dacă nu mă înșel, 7 jucători sub 21 de ani, jucători refuzați prin altă parte, cu meciuri la Liga 2, Liga 3. La lotul pe care îl are Dinamo, în acest moment, și jucători…

Mă uit la băiatul ăsta, la Nepomuceno, e un chin, săracul. Cred că are 4-5 kilograme în plus. E foarte greu și pe un astfel de teren, o să vedeți Iașiul. La retrogradare nu e nimic, o să vedeți Iașiul, eu îl știu foarte bine pe Nicolo, a lucrat mult tactic.

Dinamo, dacă nu își recuperează jucătorii, cu actualul lot nu poate câștiga niciun meci. Mă pun și în locul lui nea Gigi (n.r. Mulțescu), îi doresc sănătate în primul rând. Te uiți pe bancă și numai jucători de Liga 3, refuzați”, a declarat Florin Prunea, la Digi Sport.

În următorul meci de campionat, Dinamo o va întâlni pe campioana CFR Cluj. Partida va avea loc luni, 5 aprilie, de la ora 20:30, și va putea fi urmărită, în format live text, pe www.prosport.ro.

The post Florin Prunea a luat „foc”! Fostul portar desființează un jucător de la Dinamo, după înfrângerea cu Poli Iași: „E un chin, săracul! Numai jucători de Liga 3, refuzați!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă