Florin Prunea a lămurit conflictul cu Ilie Dumitrescu: „El a greșit!”. Cum a fost umilită Generația de Aur de Răzvan Burleanu | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

2 săptămâni in urmă 20

Florin Prunea, fostul mare portar al echipei naționale de fotbal a României, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre conflictul cu Ilie Dumitrescu, iscat după întâlnirea dintre Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, și Gheorghe Hagi, antrenorul de la Farul Constanța.

Recent, președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a avut o întâlnire cu Gheorghe Hagi, însă antrenorul Farului a refuzat să preia funcția de selecționer, pe motiv că vrea să își continue proiectul de la Constanța.

În acest context, Florin Prunea s-a arătat deranjat de faptul că Ilie Dumitrescu l-a lăudat pe Răzvan Burleanu și i-a cerut să nu mai vorbească în numele Generației de Aur.

Florin Prunea a lămurit conflictul cu Ilie Dumitrescu, în direct la ProSport Live

Florin Prunea a explicat de ce crede că Ilie Dumitrescu a greșit luându-i partea lui Răzvan Burleanu.

„Îmi pare rău, n-am vrut să-l jignesc pe Ilie Dumitrescu, dar a trebuit să îi spun adevărul. Noi când eram la capul lui Didi Prodan i-am spus ceva, iar Gică Popescu a citit ceva de pe foaie, e de datoria noastră. Daniel Prodan, înainte să moară, vă aduceți aminte, îi dădea mesaje lui Gică Popescu la o emisiune și, din păcate, după 10 minute, s-a întâmplat ce s-a întâmplat.

Noi știm ce s-a întâmplat. Gică Popescu aducea în față problemele fotbalului românesc. Înainte cu două săptămâni, Didi Prodan a fost nevoit să ia bani împrumut să îi plătească școala fetei. L-a executat silit. Eu i-am zis lui Didi să lase astea, să nu mai facă o chestiune personală.

Vă aduceți aminte când îl punea pe copilul lui Hagi să care echipamentele?! Și al treilea lucru. Acest om a devenit președinte FRF după ce a fost condamnat pe nedrept Gică Popescu. Și atunci, cum vreodată eu Florin Prunea mă mai uit pe stradă în ochii suporterilor?! Ilie aseară a greșit, nu trebuie să uităm niște lucruri”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.

The post Florin Prunea a lămurit conflictul cu Ilie Dumitrescu: „El a greșit!”. Cum a fost umilită Generația de Aur de Răzvan Burleanu | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă