Florin Popescu, fostul campion olimpic la kaiac-canoe, afectat de moartea lui Ivan Patzaichin. „A fost ca un tată! Am o stare de rău!”

1 lună in urmă 34

Florin Popescu, fostul campion olimpic al României la kaiac-canoe, a vorbit pentru ProSport despre moartea lui Ivan Patzaichin.

Ivan Patzaichin a murit la vârsta de 71 de ani, după ce în ultimele trei luni a fost internat la Spitalul „Elias” din cauza unei boli necruțătoare.

Vestea că Ivan Patzaichin nu mai este printre noi l-a devastat pe Florin popescu (47 de ani), ultimul campion olimpic al României, cu canoe de 2 – 1.000 de metri, alături de Mitică Pricop.

Florin Popescu, fostul campion olimpic la kaiac-canoe, afectat de moartea lui Ivan Patzaichin

Florin Popescu susține că Ivan Patzaichin îi era ca un al doilea tată și a dezvăluit că se simte foarte rău de când a aflat că fostul mare sportiv al României a decedat.

„M-a luat de la Orșova, nu aveam niciun rezultat și am reușit să cuceresc atâtea medalii. Pentru mine, ca persoană, a fost un al doilea tată. Este o pierdere imensă pentru tot ce înseamnă România, nu doar pentru sportul românesc.

Când m-au sunat și mi-au dat vestea, nu îmi venea să cred. Am o stare de rău de atunci. Nu îmi găsesc cuvintele”, a declarat Florin Popescu, antrenorul de la lotul olimpic de kaiac canoe, pentru ProSport.

The post Florin Popescu, fostul campion olimpic la kaiac-canoe, afectat de moartea lui Ivan Patzaichin. „A fost ca un tată! Am o stare de rău!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă