Florin Piersic, despre momentul din viaţa sa pe care nu o să-l uite niciodată. „Credea că sunt ceva vedetă de la Hollywood!”

4 săptămâni in urmă 26

Florin Piersic, despre momentul din viaţa sa pe care nu o să-l uite niciodată. Artistul a dezvăluit că, în timp ce era în străinătate, la un spectacol, un fan care nu era român i-a produs o mare bucurie.

Florin Piersic, despre momentul din viaţa sa pe care nu o să-l uite niciodată. „Credea că sunt ceva vedetă de la Hollywood!”

„Erau acolo nişte tineri care voiau să mă fotografieze, să mă îmbrăţişeze. Unul dintre ei m-a chemat la Formula 1. Şi am spus, cum să vin? Mi-ar plăcea, eu îl ştiu pe Schumacher, aş veni dar trebui să mă duc în Dubai, că am o întâlnire cu câţiva oameni care mă mai cunosc. Unul nu m-a cunoscut odată, s-a întâmplat la Londra, după un spectacol. Şi când am ieşit, 70 de oameni erau în faţa mea, după care sute de oameni ziceau că nu au putut să intre la spectacol. Le-am spus că aranjăm şi am stat după spectacol vreo trei ore în care fiecare venea să le scriu, să ne fotografiem, a fost minunat. Dar cel mai grozav lucru este faptul că erau străini. Dintre care unul s-a apropiat, credea că sunt ceva vedetă de la Hollywood şi a vrut poză, m-a luat în braţe, am făcut poză. Ăsta a fost momentul pe care nu o să-l uit niciodată”, a povestit Florin Piersic într-un dialog cu Dan Negru, la Antena 3.

Drama lui Florin Piersic. Sora lui a înecată, la doar 15 ani: „A sărit în Prut să-şi salveze colega de bancă”

Dan Negru, învins de Florin Piersic la un concurs de înot, în Dubai. Câţi bani a pierdut la pariu

Cei doi se aflau în Emiratele Arabe Unite pentru a filma un program special de Sărbători. Prezentatorul TV s-a gândit să îi lanseze o provocare actorului în vârstă de 85 de ani. Ei bine, la 85 de ani, maestrul a demonstrat încă o dată că este într-o formă de invidiat şi a reuşit să îl întreacă pe Dan Negru! Cei doi au pus pariu pe 50 dirhami, astfel că prezentatorul TV a trebuit să scoată din buzunar aproximativ 50 de lei!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă