Florin Pastramă e dărâmat total. Vestea primită l-a deprimat, nu știe ce să mai facă

2 luni in urmă 1

Anunț îngrozitor pentru Florin Pastramă! Soțul lui Brigitte Sfăt este dărâmat complet și nu știe ce să mai facă. Lovitura pe care a primit-o de curând l-a pus la pământ, iar verișorul Ralucăi Pastramă ar putea pierde toată averea. Ce a pățit soțul lui Brigitte. 

Vestea care l-a dărâmat complet pe Florin Pastramă

Florin Pastramă a ajuns într-o perioadă disperată a vieții sale în care este pe punctul de a pierde toată averea pe care a strâns-o în ultimii ani. Soțul lui Brigitte a pierdut, acum două zile, un proces extrem de important pentru familia lor. Este vorba despre un proces prin care contestau o executare silită în valoare de sute de mii de euro! Florin Pastramă împreună cu toată familia sa, aici îi includem pe mama, fratele și surorile lui au girat un contract pe care nu l-au mai putut achita.

Suma disputată este una enormă, iar banca la care familia Pastramă a făcut creditul a demarat, după ce a primit aprobarea instanțelor judecătorești, oficialitățile pentru executarea silită a bunurilor aflate în posesia lui Florin Pastramă și a celorlalți debitori. Chiar dacă Florin Pastramă a încercat să conteste decizia de executare, instanța a fost de partea băncii.

De unde au început problemele financiare ale familiei Pastramă

În anul 2008, Doina, una dintre surorile lui Florin Pastramă a făcut un credit la bancă pentru a împrumuta suma de 450.000 de euro. Banii erau pentru a cumpăra un teren din sectorul 2 al Capitalei, pe suprafața căruia familia soțului lui Brigitte Sfăt urma să construiască un complex rezidențial. După ce a venit criza economică, sora lui Florin Pastramă a încercat să anuleze creditul și să înapoieze terenul, însă totul a fost în zadar, iar de aici au început problemele pe parte financiară.

Pandemia de coronavirus care a debutat în 2020 a afectat foarte multe afaceri mici din România, inclusiv shaormeria pe care o deținea Florin Pastramă. De asemenea, cei doi soți dețin un loc de joacă din Capitală care a fost închis tot din cauza pandemiei precum și un alt proiect imobiliar care abia a fost închiriat.

„Nu pot să vând tot ceea ce am, doar să plătesc anumite găuri. Casele sunt în rate, mașinile sunt în rate, trebuie să fac ceva!”, îi spunea Brigitte Sfăt lui Florin Pastramă în cadrul reality-showului pe care cei doi îl prezintă la Antena Stars.

Acum două săptămâni, Brigitte și Florin Pastramă anunțau că se mută definitiv din România și se vor stabili cât de curând în Dubai, într-o casă pe care frumoasa brunetă pusese ochii de ceva timp.

The post Florin Pastramă e dărâmat total. Vestea primită l-a deprimat, nu știe ce să mai facă appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă