Florin Niță, discurs emoționant după eșecul cu Germania. „Soția mea m-a susținut, atât!” Mesaj pentru „tricolori”

3 săptămâni in urmă 2

Florin Niță a fost cel mai bun om al echipei naționale a României din meciul cu Germania, scor 0-1, iar portarul care i-a salvat pe „tricolori” de la un rezultat rușinos a avut un discurs emoționant.

Goalkeeperul primei reprezentative care l-a impresionat pe Dorinel Munteanu susține că a fost încurajat doar de soția lui după ce a ajuns la echipa națională a României și a dezvăluit că această convocare nu l-a schimbat deloc.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (VIDEO+FOTO) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Florin Niță, discurs emoționant după eșecul cu Germania

„Am avut mult de muncă, dar nu doar eu, ci toată echipa. Am făcut un meci bun și s-a depus un efort destul de mare. Asta îmi e meseria și cred că asta trebuie să fac la fiecare meci. Am venit după o victorie, ne așteptam să facem bun meci bun, dar nu mereu și câștigi. Am jucat împotriva unui colos. Trebuie să îi felicităm, au o echipă destul de bună, dar trebuie să felicit echipa noastră că ne-am dăruit pe teren. Avem nevoie de locul 2. În fotbal orice este posibil, iar pe teren se poate întâmpla orice. Nu trebuie să ne intereseze de alte echipe. Obiectivul meu este calificarea.

Cel mai important meci este cel cu Armenia și tebuie să plecăm acasă cu cele trei puncte. Este o echipă destul de bună, arțăgoasă, știm la ce ne înhămăm, dar sunt sigur că o să plecăm cu cele trei puncte. Cum să mă simt? Sunt un om normal. Soția mea m-a susținut, atât. 

Țin legătura cu Tătărușanu, vorbim prin mesaje când avem timp”, a spus Florin Niță la finalul meciului România – Germania, scor 0-1.

The post Florin Niță, discurs emoționant după eșecul cu Germania. „Soția mea m-a susținut, atât!” Mesaj pentru „tricolori” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă