Florin Niță a uimit pe toată lumea! Nemții l-au ales „omul meciului” din România – Germania: „A arătat o formă excelentă!”

2 luni in urmă 3

România a pierdut în fața Germaniei, 0-1, însă portarul Florin Niță a reușit să iasă în evidență, în mod pozitiv. Evoluția goalkeeper-ului român a fost atât de bună, încât nemții l-au numit „omul meciului”.

Unicul gol al partidei România – Germania a fost marcat de Serge Gnabry, în minutul 17.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Nemții l-au ales „omul meciului” pe Florin Niță

Cunoscuta publicație din Germania, Deutsche Welle, a avut numai cuvinte frumoase pentru Florin Niță, după România – Germania. Deși naționala nemților a fost cea care s-a impus, publicația din Germania l-a desemnat „omul meciului” pe goalkeeper-ul român.

„Serge Gnabry a înscris în prima jumătate şi îşi continuă forma bună, dar atât el, cât şi Havertz, Sane şi Timo Werner, intrat de pe bancă, sunt vinovaţi că nu au închis meciul mai devreme. Putem concluziona că a fost o seară slabă pentru atacul nostru, dar i-am face un deserviciu portarului român, Florin Niţă. Goalkeeper-ul lui Sparta Praga a arătat o formă excelentă şi a fost, probabil, «omul meciului».

După două victorii şi un progres general vizibil, Germania poate că nu arată excelent, dar arată mai bine decât în urmă cu un an. O victorie muncită este importantă pentru o echipă care a încasat multe goluri pe final în ultimul an. O problemă mai mare, pe lângă lipsa de inspiraţie a atacanţilor, este ezitarea lui Low de a face mai multe schimbări”, au scris cei de la Deutsche Welle.

Manuel Neuer, impresionat de Florin Niță

Florin Niță a ieșit în evidență cu mai multe parade de-a dreptul incredibile, care i-au oprit pe nemți să se impună categoric în fața României. Inclusiv marele Manuel Neuer l-a felicitat pe portarul României, remarcând intervențiile de clasă ale lui Niță.

„Ar fi trebuit să înscriem al doilea gol, pentru că astfel nu am fi fost în pericol să pierdem două puncte. Ne-au lipsit isteţimea, poate puţină voinţă în careu. Însă portarul lor a avut câteva intervenţii bune. Felicitări”, a declarat Manuel Neuer, la finalul meciului cu România.

The post Florin Niță a uimit pe toată lumea! Nemții l-au ales „omul meciului” din România – Germania: „A arătat o formă excelentă!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă