Florin Manea râde de Rapid, după ce s-a vorbit despre transferul lui Florin Andone: „Rămâne și Mbappe liber!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

2 săptămâni in urmă 8

Impresarul Florin Manea a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre posibilitatea ca Florin Andone, atacantul român în vârstă de 28 de ani de la Cadiz, să ajungă la Rapid.

În urmă cu câteva zile, publicația 1923.ro a notat că Rapid este aproape să îl împrumute pe Florin Andone, însă antrenorul de la Cadiz a anunțat că se bazează în continuare pe serviciile atacantului român.

Florin Manea este de părere că această mutare este imposibil de realizat și a făcut o asociere cu discuțiile din urmă cu ceva timp despre posibilitatea ca Ben Arfa să ajungă în România.

Florin Manea râde de Rapid, după ce s-a vorbit despre transferul lui Florin Andone

Impresarul a glumit pe seama rapidiștilor și le-a transmis că ar putea să îl oferteze și pe Kylian Mbappe, starul din atacul lui PSG, după ce acesta rămâne liber de contract.

„Să vorbim de Andone la Rapid, de Ben Arfa… mi se par niște lucruri… rămâne și Mbappe liber (n.r. râde). Să-l luăm pe Nasri. Ei trebuie să se concentreze pe ce au de făcut. În 2023, am declarat toți că vrem titlul. Nu-l mai ai nici pe Morais, nici pe Săpunaru, nici pe Grigore. Albu face 29 de ani”, a spus Florin Manea, la ProSport Live.

„Încă un jucător în care ne-am pus mari speranțe, la un moment dat. Chiar speram să ajungă unul dintre atacanții reprezentativi pentru fotbalul românesc, pentru echipa națională. Parcursul lui la echipele de club a fost din rău în mai rău.

 

Ar fi un pas înapoi să vină în Liga 1, dar poate un pas înainte, poate ar juca titular. Este peste media campionatului. Pentru Rapid, cred că ar fi un plus. Nu știu dacă și-l permit financiar. Eu văd mai degrabă că nu”, a spus și Marius Avram, la ProSport Live.

The post Florin Manea râde de Rapid, după ce s-a vorbit despre transferul lui Florin Andone: „Rămâne și Mbappe liber!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă