Florin Manea, ironii la adresa lui Florin Bratu: „Radu Drăgușin joacă acum la echipa de club” | EXCLUSIV ProSport Live

1 lună in urmă 14

Florin Manea, impresarul lui Radu Drăgușin, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre fundașul român în vârstă de 19 ani împrumutat de către Juventus la Sampdoria.

Impresarul nu s-a putut abține și l-a ironizat subtil pe Florin Bratu, selecționerul echipei naționale de tineret, care a declarat că în tricoul României U21, sub comanda lui, joacă fotbaliștii care evoluează constant la echipa de club.

Acum, că Radu Drăgușin a început să joace la Sampdoria, Florin Manea nu a ratat ocazia de a-l „înțepa” pe Florin Bratu.

Florin Manea, ironii la adresa lui Florin Bratu, după debutul lui Radu Drăgușin la Sampdoria

Radu Drăgușin a debutat la Sampdoria, în meciul cu Spezia, scor 2-1, când a intrat în minutul 20. Ulterior, fundașul român a fost titularizat în meciul cu Atalanta, pierdut cu scorul de 1-3, și lăudat apoi în presa din Italia.

„Mă bucur pentru el. Mă bucur și pentru Florin Bratu, că acum joacă la echipa de club, normal că sunt ironic acum. Mă bucur că s-a rezvolvat problema.

Am văzut o declarație a lui Mihai Stochiță că a revocat convocarea ca să joace la Primavera. Și m-am uitat la Primavera. Și m-am bucur că le-a revocat convocările și lui Ilicic și lui Costa, toți au revocat ca să joace la Primavera, și de la Atalanta, și de la Sampdoria”, a spus Florin Manea, la ProSport Live.

„Radu Drăgușin a fost declarat cel mai bun de la Sampdoria. Al doilea meci în care joacă, primul ca titular. Sper să fie și mâine, așa am înțeles că ar trebui să fie. Sunt bucuros pentru că mi se demonstrează că mă pricep, când toată lumea striga să mai așteptăm” – Florin Manea, la ProSport Live

The post Florin Manea, ironii la adresa lui Florin Bratu: „Radu Drăgușin joacă acum la echipa de club” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă