Florin Manea îl distruge pe Florin Bratu, după ce l-a lăsat pe Radu Drăgușin pe banca de rezerve în România U21 – Georgia U21: „E o rușine ce face! Îmi pare rău că e finul meu” | EXCLUSIV ProSport Live

1 lună in urmă 37

Florin Manea, impresarul lui Radu Drăgușin, l-a criticat dur pe selecționerul Florin Bratu în cadrul emisiunii ProSport Live, după ce l-a lăsat pe banca de rezerve pe fundașul în vârstă de 19 ani.

România U21 întâlnește Georgia U21 într-o partidă amicală, pe Stadionul „Anghel Iordănescu” din Voluntari.

După aflarea primului 11, Florin Manea a izbucnit la adresa selecționerului Florin Bratu, pentru că l-a lăsat pe banca de rezerve pe Radu Drăgușin.

Florin Manea îl distruge pe Florin Bratu, după ce nu l-a titularizat pe Radu Drăgușin la naționala U21

Totodată, Florin Manea a dezvăluit cum a reacționat Radu Drăgușin când a aflat că nu va juca titular în cadrul acestei întâlniri.

„Am avut discuții cu Florin Bratu înainte de această convocare. Spunea că jucătorii trebuie să joace la echipele lor. Este o rușine ce face Florin Bratu! Îmi pare rău că e finul meu! Judecă un copil care se bate cu Bonucci și Chiellini. Bratu împinge la mediocritate.

Ar trebui să îl aduc să joace la Clinceni (n.r. pe Drăgușin). Păi, dacă ne luăm după rezultate, el (n.r. Bratu) ar trebui să se suspende primul.

El e un copil modest. Plângea când a auzit că nu joacă. Era nervos! Ne batem joc de munca unui copil, ne batem joc de el, nu știm să îl creștem. Eu dacă aș fi în locul lui, mi-aș depune cerere să iau cetățenie italiană.

Nu voi mai avea nicio discuție cu el. Pentru lucrurile pe care le-a făcut… nu mai am ce discuta. Treaba lui, îi doresc baftă, nu sunt un răutăcios, dar a trebuit să punctez aceste lucruri. Mi-a stricat un pic vacanța Bratu, dar îmi revin”, a spus Florin Manea, la ProSport Live.

Echipa de start a României U21, în amicalul cu Georgia U21: M. Popa – Țîrlea, Screciu, Racovițan, Țicu – D. Albu, Dican – Sefer, Miculescu, Petrila – I. Stoica.

The post Florin Manea îl distruge pe Florin Bratu, după ce l-a lăsat pe Radu Drăgușin pe banca de rezerve în România U21 – Georgia U21: „E o rușine ce face! Îmi pare rău că e finul meu” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă