Florin Manea îi liniștește pe fanii Rapidului, după eliminarea din Cupă: „Dacă s-a pariat, trebuie să fie o pagubă undeva” | EXCLUSIV ProSport Live

1 lună in urmă 18

Impresarul Florin Manea, fost director sportiv la Rapid, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre eliminarea giuleștenilor din Cupa României.

Poli Timișoara și Rapid s-au întâlnit joi seară, în cadrul optimilor de finală ale Cupei României, iar bănățenii s-au impus cu scorul de 2-0, după golurile marcate de către Gerbi, în minutul 21, respectiv Ursu, în minutul 71.

După această partidă, suporterii au fost extrem de supărați și chiar au adus acuzații de blat jucătorilor.

Florin Manea îi liniștește pe fanii Rapidului, după eliminarea din Cupă

Florin Manea a explicat că atât timp cât nu există dovezi în acest sens, este greu de crezut faptul că meciul dintre Poli Timișoara și Rapid să fi fost aranjat.

„Fanii sunt frustrați după rezultat, noi suntem mai pasionali. Îi înțeleg că sunt supărați, și eu sunt, dar să spui că e blat… trebuie să ai niște dovezi. Dacă s-a pariat, trebuie să fie o pagubă undeva. Dacă s-a pariat pe Timișoara, unde-s ăia care au câștigat? Să-I vedem și noi.

Ei sunt supărați pentru atitudine, pentru cum a făcut echipa, el e considerat dintre noi, dintre suporteri și de aici e și un mic uragan, s-a declanșat împotriva lui. Eu sper să facă cumva să aducă liniștea”, a spus Florin Manea, la ProSport Live.

„Să știi că sunt obiectiv, s-a greșit ca și strategia. Trebuia să folosească prima echipă, Rapid e o specialist a Cupei, aveam și un culoar foarte bun acuma. N-am cum să-l apăr pe Mihai Iosif. Am văzut și o declarație a lui Angelescu, și-ar fi dat și el acordul, e și mai grav. Se împarte vina în trei.

 

Nu știu care a fost motivul pentru care nu i-a dat minute lui Alexandru Ioniță, dacă nu o fi fost accidentat. Am vorbit cu Miță Iosif, dar înainte de meci. S-au dus fără atacant. Nici titulari, nici rezerve” – Florin Manea, la ProSport Live

The post Florin Manea îi liniștește pe fanii Rapidului, după eliminarea din Cupă: „Dacă s-a pariat, trebuie să fie o pagubă undeva” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă