Florin Manea îi dă replica lui Bogdan Apostu, în urma scandalului provocat de transferul lui Răzvan Oanea la Rapid: „Stau și mă minunez!” Explicațiile impresarului

2 săptămâni in urmă 10

Florin Manea îi dă răspunsul impresarului Bogdan Apostu, după ce a cesta i-a răspuns în urma declarațiilor făcute la ProSport Live privind transferul lui Răzvan Oanea de la Poli Iași la Rapid. Manea consideră această mutare una ratată pentru formația giuleșteană.

Apostu a intermediat transferul jucătorului, iar Rapid a plătit pentru acesta 100.000 de euro. Contractul lui Oanea este de pe o durată de 2.5 ani.

„Onea este un transfer ratat! Nu aș fi dat banii ăștia. Dacă dai 100.000, nu semnezi cu el pe doi ani și jumătate, ci pe patru ani. Ar trebui să-ți protejezi investiția! Nu poți să dai la doi ani câte 100.000 pe un jucător”, a spus Florin Manea la ProSport Live.

Florin Manea îi dă replica lui Bogdan Apostu, în urma scandalului provocat de transferul lui Răzvan Oanea la Rapid: „Stau și mă minunez!” Explicațiile impresarului

Această declarație l-a nemulțumit pe impresarul Bogdan Apostu, care răspuns lui Florin Manea.

„Am văzut și declarația lui Manea și m-a deranjat. Nu știu în ce calitate a vorbit și de ce a făcut declarația asta despre Onea, un copil care muncește foarte mult și care a ajuns aici prin propriile puteri, a arătat că merită să fie aici.

Răutățile astea nu își au locul, nici rostul în fotbalul românesc. Suntem o mână de oameni, nu suntem mulți. Consider că ar trebui să ne respectăm mai mult. Între noi, dar și pe jucători. Nu poți spune asta despre un jucător, nu văd sensul.

Îți poți da cu părerea, dar nu e cazul să jignești un jucător înainte ca el să debuteze. Nu suntem niciunul Dumnezeu, nici Mafalda, ca să putem să visăm ce o să se întâmple”, a spus Bogdan Apostu.

Ulterior, Florin Manea a revenit cu un răspuns pentru Bogdan Apostu.

„Stau și mă minunez cum vorbesc în română destul de bine și Bogdan Apostu nu mă înțelege… Te consideram un băiat care a acumulat o experiență cât de cât… Referotir la Oanea, eu am zis că e un transfer ratat pentru Rapid pentru că durata este de doar 2,5 ani. Și s-au dat bani pe el. Nu am zis că e jucător slab. Dacă dai bani pe un jucător, speri să îl și vinzi, dar te pui sub presiune singur ca și club făcând un contract pe 2,5 ani.

Hai să-ți explic prin exemple. Să zicem că joacă bine și spre foarte bine. Într-un an și jumătate intră în ultimul an de contract. Ce bani mai poți lua pe el? Sunt la mâna impresarului (adică tu) și nu în control cum ar trebui…

Lui Sefer i-am făcut 4,5 ani și abia acum aveam interes pentru el. Dacă te uiți la emisiune, și sper că înțelegi ce înseamnă o analiză de cost și o proiecție de profit, ai să înțelegi că nu am zis nimic rău despre jucător.

Alt exemplu este că Juventus i-a făcut contract lui Drăgușin pe 5 ani. FCSB lui Haruț pe 5 ani, la fel și lui Coman. Dacă contractul este de doar 2,5 ani, e ratat din punctul de vedere al Rapidului. Am tot respectul pentru Oanea, dar nu îmi place când Rapid se lasă în mâna terților.

PS. Și mai e un aspect. Ai întrebat în ce calitate vorbesc. Vorbesc în calitate de fiu al unei legende a Rapidului (Nae Manea), din calitatea de rapidist din naștere, din calitatea de agent cu transferuri în primele ligi din Anglia, Germania, Italia și Spania. Da, e adevărat că la UTA nu am transferat pe nimeni, nici la FCSB și nici la Clinceni”, i-a transmis Florin Manea lui Bogdan Apostu printr-o postare pe pagina sa de Facebook.

The post Florin Manea îi dă replica lui Bogdan Apostu, în urma scandalului provocat de transferul lui Răzvan Oanea la Rapid: „Stau și mă minunez!” Explicațiile impresarului appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă