Florin Manea critică strategia Rapidului în Cupa României: „N-am cum să îl apăr pe Mihai Iosif!” | EXCLUSIV ProSport Live

1 lună in urmă 15

Impresarul Florin Manea, fost director sportiv la Rapid, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a criticat strategia echipei sale de suflet în Cupa României, după eșecul cu Poli Timișoara.

Poli Timișoara și Rapid s-au întâlnit joi seară, în cadrul optimilor de finală ale Cupei României, iar bănățenii s-au impus cu scorul de 2-0, după golurile marcate de către Gerbi, în minutul 21, respectiv Ursu, în minutul 71.

Florin Manea s-a arătat destul de dezamăgit de felul în care s-a prezentat echipa antrenată de către Mihai Iosif, la Timișoara.

Florin Manea critică strategia Rapidului în Cupa României

Impresarul a explicat că nu îi poate lua apărarea, de această dată, lui Mihai Iosif.

„Să știi că sunt obiectiv, s-a greșit ca și strategia. Trebuia să folosească prima echipă, Rapid e o specialist a Cupei, aveam și un culoar foarte bun acuma. N-am cum să-l apăr pe Mihai Iosif.

Am văzut și o declarație a lui Angelescu, și-ar fi dat și el acordul, e și mai grav. Se împarte vina în trei.

Nu știu care a fost motivul pentru care nu i-a dat minute lui Alexandru Ioniță, dacă nu o fi fost accidentat. Am vorbit cu Miță Iosif, dar înainte de meci. S-au dus fără atacant. Nici titulari, nici rezerve”, a spus Florin Manea, la ProSport Live.

The post Florin Manea critică strategia Rapidului în Cupa României: „N-am cum să îl apăr pe Mihai Iosif!” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă