Florin Gardoș rupe tăcerea: „Perioada de la Craiova a fost ca un vis urât”. Ce i-a spus prezentatoarei Corina Caragea pe Tik Tok

2 săptămâni in urmă 18

Fundașul Academicii Clinceni, Florin Gardoș (32 de ani), a vorbit despre perioada petrecută la Universitatea Craiova într-un interviu pe Tik Tok acordat prezentatoarei Corina Caragea.

Gardoș afirmă că perioada petrecută în bănie a fost un coșmar, având diverse probleme cu accidentările și cu fostul antrenor Davis Mangia. El a mai adăugat că este recunoscător pentru performanța pe care a obținut-o cu Academica Clinceni.

Florin Gardoș rupe tăcerea despre perioada petrecută la Universitatea Craiova: „Am avut și probleme cu accidentări, cu domnul Mangia”

„Perioada de la Craiova a fost ca un vis urât. Am avut și probleme cu accidentări, cu domnul Mangia. A fost nevoie să plec la o echipă mică, la Clinceni, unde am avut înțelegere din partea antrenorului.

Aveam nevoie de meciuri și, știe și lumea, la echipele mari nu există răbdare. Îmi pare rău că n-am reușit să fac mai mult, pentru că fanii m-au primit bine, în ciuda rivalității cu Steaua”, a declarat Gardoș într-un interviu acordat Corinei Caragea, live, pe TikTok.

„Am încercat să mă întorc la FCSB!”. Florin Gardoș, despre motivul pentru care nu a revenit la echipa lui Gigi Becali

Florin Gardoș a dezvăluit faptul că și-a dorit să revină la echipa patronată de Gigi Becali, însă i-a fost închisă ușa în „nas”.

„Am încercat să mă întorc la FCSB, acolo am dorit să revin, era echipa unde am făcut performanță, dar… era închisă ușa. Nu au avut nevoie… Poate nu am bătut la ușa care trebuia”, a declarat Florin Gardoș

The post Florin Gardoș rupe tăcerea: „Perioada de la Craiova a fost ca un vis urât”. Ce i-a spus prezentatoarei Corina Caragea pe Tik Tok appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă