Florin Gardoș a uitat de probleme! Fundașul și-a făcut de cap într-un club din Mamaia alături de soția sa | VIDEO&FOTO

2 luni in urmă 27

Florin Gardoș (32 de ani) și-a făcut de cap într-un club de noapte din Mamaia și lăsat să se înțeleagă că situația de la Academica Clinceni, echipă care se află pe ultimul loc în clasamentul din Liga 1, nu îl afectează.

Academica Clinceni ocupă ultimul loc în clasamentul Ligii 1, cu un singur punct câștigat în șase meciuri jucate în sezonul 2021 – 2022, dar jucătorii lui Ilie Poenaru au timp și de distracție.

Antrenorul celor de la Academica Clinceni le-a dat câteva zile libere jucătorilor săi, iar Florin Gardoș și-a luat soția și a „fugit” la Mamaia pentru a uita de problemele de la echipa din Ilfov.

Florin Gardoș și-a făcut de cap într-un club din Mamaia

După ce s-a relaxat pe o plajă exclusivistă din Mamaia, Florin Gardoș a mers alături de Diana, cea care a câștigat în 2007 titlul de Top Model România, într-un celebru club de noapte din Mamaia.

Cei doi au petrecut câteva ore în clubul din Mamaia, iar apoi au fost surprinși în timp ce plecau spre hotelul unde au fost cazați. Florin Gardoș și-a lăsat bolidul de lux în parcarea hotelului și la plecarea din club a apelat la o companie care are servicii de ridesharing.

Florin Gardoș se află sub contract cu Academica Clinceni din luna august a anului 2020, iar înțelegerea fundașului în vârstă de 32 de ani cu gruparea antrenată de Ilie Poenaru e valabilă până în vara anului 2022, după ce ilfovenii i-au prelungit contractul în această vară.

Pe parcursul carierei, Florin Gardoș a jucat la echipe precum Someșul Satu Mare, Concordia Chiajna, FCSB, Southampton, Universitatea Craiova și CSM Poli Iași.

În luna august a anului 2014, Gigi Becali îl vindea pe Florin Gardoș la Southampton cu 6,8 milioane de euro, după ce îl cumpărase de la Concordia Chiajna cu 150.000 de euro în iulie 2010.

The post Florin Gardoș a uitat de probleme! Fundașul și-a făcut de cap într-un club din Mamaia alături de soția sa | VIDEO&FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă