Florin Cîțu: „Vom avea o revoluție astăzi în PNL! Cine face demersuri împotriva propriului guvern se va supune consecințelor”

1 lună in urmă 27

Florin Cîțu a declarat, la intrarea în sediul PNL, că astăzi va avea loc ”o revoluție” în interiorul Partidului Național Liberal. Cei care sunt împotriva propriului guvern vor plăti, a avertizat premierul.

„Astăzi am cerut un BPN pentru a avea câteva rezoluții. În primul rând o decizie ca toți parlamentarii PNL să susțină, prin toate demersurile, Guvernul PNL, ca niciun parlamentar al Partidului Național Liberal să nu facă vreun demers în Parlamentul României împotriva propriului guvern, indiferent de funcția pe care o are, fără scuze de constituționalitate și așa mai departe. Nu noi spunem ce e constituțional și ce nu e constituțional.

Și în al treilea rând, o decizie clară că PNL nu face guvern cu PSD. Să fie foarte clar!

Vom avea o revoluție astăzi! Cine face demersuri împotriva propriului guvern dintre parlamentarii PNL bineînțeles că se va supune consecințelor din statut. Statutul PNL este foarte clar”, a declarat Florin Cîțu, la intrarea în sediul PNL.

Florin Cîţu a trimis demisiile miniştrilor USR PLUS la Palatul Cotroceni

Florin Cîțu a confirmat că a trimis demisiile miniștrilor USR PLUS la Palatul Cotroceni, alături de propunerile pentru interimari. Singura soluție pentru continuarea coaliției e retragerea moțiunii.

”Retragerea semnăturii de pe moțiune și putem după aceea să discutăm în continuare”.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă