Florin Cîțu, ultimele detalii despre înscrierea populației generale pe platforma de vaccinare: „E foarte simplu”

1 lună in urmă 3

Premierul Florin Cîţu a anunțat că de luni, 15 martie, începe etapa a III-a de vaccinare anti-COVID-19, pentru populația generală, iar modalitate de înscriere pe platforma electronică este simplă.

Florin Cîțu a menționat că, în acest moment, peste 1,5 milioane de beneficiari sunt înscrişi pe platforma electronică, din care aproximativ 500.000 sunt din rândul populaţiei generale.

„Etapa a III-a de vaccinare începe mâine. Este foarte simplu. Dacă doriţi să vă vaccinaţi, înscrierea se face prin intermediul listelor de aşteptare. Peste 1,5 milioane de beneficiari sunt înscrişi pe platforma electronică, din care aproximativ 500.000 sunt din rândul populaţiei generale”, a spus Florin Cîțuy..

„Programarea se face online sau prin call center! Apoi veţi primi notificarea locului disponibil în centrul pentru care aţi optat”, a notat Florin Cîțu pe Facebook.

Premierul a explicat că în România vaccinarea anti-COVID-19 nu este obligatorie, dar este „singura soluţie pentru a reveni la normalitate cât mai curând”.

„Împreună învingem pandemia!’”, a încheiat mesajul primul-ministru.

De luni, 15 martie, se deschid listele de așteptare pentru populația generală.

FOTO: Hepta

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă