Florin Cîțu: Toate opțiunile sunt pe masă, inclusiv anticipatele. USR să arate că îi interesează românii! Nu voi lăsa PSD să distrugă PNL

1 lună in urmă 36

LUNI, 25 OCTOMBRIE 2021, 16:22

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

„A fost o discutie pentru a trage concluziile, nu s-a schimbat nimic. Vom mai avea si alte intalniri pentru a stabili pasii urmatori. Orice discutie se face in BPN. Astăzi deciiile PNL se iau in BPN. Când vom avea un BPN anunțăm. 

PNL a arătat responsabilitate flezibilitate dorința de a rezolva ac criză politică. A ven it cu un alt candidat. PSD a spus foarte clar ca nu vrea la guvernare, USR a plecat si impreuna cu cei de la PSD si aur au dat jos guvernul. (...)
Solutia, astazi, e sa votam acest guvern minoritar, ar arata ca ne intereseaza romanii, nu doar scorurile electorale si ne ocupam de rezolvarea crizei din România. Dacă nu, toate opțiunile sunt pe masă, inclusiv alegerile anticipate”, a declarat Cîțu..

Florin Cîțu a atacat din nou USR pe tema „blocării” discuțiilor.

„USR sa vina sa spuna ca prefera sa arunce Romania in aer, cu alegerile anticipate. 
Dacă USR ramane blocat intr-o singura optiune nu avem cum sa mai discutam. Pana la urma trebuie sa faca un pas și USR. Poate sustine acestguvern din Paralment.

Astazi USR arata iresponsabilitate. Președintele PNL a facut un pas important, s-a dat la o parte
Astazi, pentru romani , USR ar trebui sa voteze acest guvern. 

Astăzi, rezolvam această criza apoi vedem cum refacem coaliția. USR ar trebui să se gândească în primul rând la români, să arate că  nu sunt interesați de funcții, ci de români. Eu am arătat că mă interesează românii. Am arătat că o funcție nu contează pentru mine, USR a arătat că vrea doar funcții”, a mai spus Cîțu.

Președintele PNL a lansat săgeți și spre PSD.

„Dacă interesul celor de la USR și PSD e sa distruga PNL eu nu voi permite asa ceva niciodata
PNL a facut deja un pas important, a aratat responsabilitate, as vrea sa vad responsasbilitate  si in partesa PSD. Persoana mea nu mai e nominalizare de premier. Este altă nominalizare .
PSD a spus ca n vrea la guvernare. USR a plecat de la guvernare”, a menționat Cîțu.

Întrebat despre alegerile anticipate, Florin Cîțu a spus ca e „singura soluție, ca tot ce am vazut de la PSD si USR au fost vorbe goale. Voi avea discutii cu liderii politici, dar trebuie sa vedem ca vor cu adevarat binele românilor”.

„Există dailog despre evoluție lucuruilor” cu președintele Iohannis, a mai răspuns lideru lPNL la întrebările jurnaliștilor despre discuțiile cu șeful statului despre criza politică.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă