Florin Cîțu: ”Sunt parlamentari care încalcă legea. Mă pot înjura, dar să poarte mască!” Ce spune despre Diana Șoșoacă

1 lună in urmă 4

 Inquam / Ilona AndreiFlorin Cîțu. Foto: Inquam / Ilona Andrei

Florin Cîțu a criticat luni parlamentarii care nu respectă măsurile decise de autorități pentru combaterea pandemiei. Premierul a anunțat că senatoarea Diana Șoșoacă a fost amendată ”de mai multe ori” din această cauză.

LUNI, 22 MARTIE 2021, 10:43

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Irina Chirtoc

Premierul a spus că nu își dorește să ajungem în situația de a intra în carantină, dar a subliniat că pentru ca acest lucru să fie evitat este necesar ca toată lumea să respecte măsurile de protecție.
Cîțu a criticat politicienii care instigă la nerespectarea regulilor și a precizat că Diana Șoșoacă a fost amendată ”de mai multe ori”. 

”Din păcate, avem și parlamentari, politcieni care instigă la încălcarea legii. Este o problemă morală - sunt parlamentari, dar nu respectă legislația în vigoare. Nu am o problemă cu cei care mă înjură, dar să o facă purtând mască”, a  spus Premierul. 

Întrebat dacă Diana Șoșoacă a fost sancționată după ce a organizat protestul anti-restricții din Capitală, în acest weekend, Cîțu a răspuns că ”a fost amendată, are foarte multe amenzi.”

Citește și: ”Florin Cîțu, discuții cu autoritățile locale despre carantinare - măsuri mai dure pentru operatorii economici care încalcă măsurile anti-Covid”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă