Florin Cîțu se vaccinează astăzi cu doza de rapel a vaccinului anti-Covid-19

2 luni in urmă 2

Premierul României, Florin Cîțu - prima doza de vaccin antiCovidPremierul României, Florin Cîțu - prima doza de vaccin antiCovid

Premierul Florin Cîţu se vaccinează, astăzi, cu doza de rapel a vaccinului împotriva COVID-19. Șeful Executivului  merge tot la Spitalul Militar Central „Dr. Carol Davila", acolo unde s-au vaccinat și șeful statului, Klaus Iohannis, dar și membrii Guvernului, relatează Realitatea PLUS.

SÂMBĂTĂ, 06 FEBRUARIE 2021, 09:45

SURSĂ: Realitatea PLUS

AUTOR: REALITATEA.NET

Florin Cîțu rumează să se vaccineze cu doza de rapel a vaccinului împotriva noului coronavirus, doză care se face după 21 de zile de la prima inoculare. Cel mai probabil, șeful Executivului nu va fi vaccinat public de această dată.

De altfel, la fel au stat lucrurile și în cazul dozei de rapel făcute, ieri, de președintele Klaus Iohannis. Administrația Prezidențială a anunțat însă, la scurt timp după vaccinare, că șeful statului se simte bine.

În ceea ce privește o posibilă explicație legată de decizia celor doi oficiali de a nu se mai vaccina public cu doza de rapel, putem presupune că acest lucru se datorează faptul că țara noastră a primit în ultima perioadă mai puține doze de vaccin decât era prevăzut inițial. A existat chiar și acea decizie privind reprogramarea unui numar de 35.000 de persoane din categoria esențialilor, astfel că acesta ar putea fi motivul pentru care ambii oficiali ai statului român au decis să se vaccineze fără public.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă