Florin Cîţu: "Salariul minim pe economie trebuie să crească" . Când vom avea o formulă clară în acest sens

1 lună in urmă 22

Premierul Florin Cîţu a afirmat marţi, 7 septembrie, după şedinţa Consiliului Tripartit, că salariul minim trebuie să crească şi că este nevoie de o formulă predictibilă şi transparentă.

Acesta a anunţat pe pagina sa de Facebook că până la finalul lunii octombrie va exista o formulă clară de calcul in acest sens.

”Salariul minim pe economie trebuie să crească! Este concluzia şedinţei de astăzi pe care am avut-o cu reprezentanţii Consiliului Tripartit. Reprezentanţii sindicatelor şi patronatelor susţin această măsură şi, prin urmare, am decis ca până la finalul lunii octombrie să avem o formulă clară pentru calcularea salariului minim”, a scris pe Facebook, premierul Florin Cîţu.

Premierul apreciază că ”avem nevoie de o formulă predictibilă şi transparentă, astfel încât oamenii să ştie exact cu cât creşte salariul minim în fiecare an”.

”Predictibilitatea e cheia”, a mai notat Florin Cîţu.


Reprezentanţii Cartel Alfa au transmis că ”o creştere robustă a salariului minim anul acesta şi susţinută în următorii ani este nu doar necesară, dar şi pe deplin justificată”.

Citeste si:

 "Se împrumută la maxim, plătește oricât și fără scrupule pentru a intra în joc"

 Pare că și-a pierdut total echilibrul și rațiunea; Cere să fiu anchetat pentru că nu am dat aviz pentru o hoție

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă