Florin Cîțu promite că nu face alianță cu PNL: Sunt un politician atipic - nu mint

3 săptămâni in urmă 11

 Sunt un politician atipic - nu mint / Foto: Inquam Photos Florin Cîțu promite că nu face alianță cu PNL: Sunt un politician atipic - nu mint / Foto: Inquam Photos

Florin Cîțu a încercat să îi convingă pe liberali să îl voteze președinte. A promis că nu va face alianță cu PSD și s-a lăudat că este printre puținii politicieni cinstiți. 

SÂMBĂTĂ, 25 SEPTEMBRIE 2021, 14:13

SURSĂ: Realitatea PLUS

AUTOR: REALITATEA.NET

"Sunt un liberal convins si ma voi bate pentru PNL asa cum nu au stiut nu au vrut sau nu au putut altii sa o faca. Va vreau alaturi de mine in aceasta batalie. Voi lupta pentru refacerea coalitiei de guvernare si nu voi permite ca PNL sa fie ingenuncheat", a spus Florin Citu.

"Nu vă voi propune niciodată să facem din PNL o copie a PSD, niciodată. Eu nu voi purta niciodata o geaca pe care scrie "Votati PSD". Niciodata! Sunt sincer și direct, indiferent de costurile politice, așa că trasez o linie foarte clară: Cât sunt eu președinte PNL, nu voi face alianță cu PSD", a mai spus Citu. 

"Nu o să mă vedeți niciodată forțând o moțiune de cenzură împotriva PNL. Suntem liberali, nu facem ca Dragnea. Da, recunosc, sunt un politician atipic - eu nu mint", a mai spus Florin Citu.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă