Florin Cîțu: PNL trebuie să facă o alegere care să ducă partidul la alt nivel. Nu este o luptă personală, este o luptă pentru a imprima un traiect nou pentru partidul nostru

3 săptămâni in urmă 21

În huiduielile orbaniștilor și cu multă răgușeală în glas, premierul Florin Cîțu și-a expus moțiunea în cadrul Congresului liberal, apreciind că PNL trebuie să reacă la alt nivel. Cîțu le-a cerut liberalilor să-l aleagă pentru că el este cel care va reuși să le facă viața românilor mai bună.

Cîțu le-a mai transmis liberalilor să aleagă un „om al faptelor”, care susţine, într-o echipă a tuturor liberalilor, „România liberală”.

„Ludovic Orban a avut un rol important pentru partid, îl apreciez pentru lucrurile bune, aşa cum l-am taxat de fiecare dată pentru lucrurile proaste. Acum, PNL trebuie să facă o alegere care să ducă partidul la alt nivel. Nu este o luptă personală, este o luptă pentru a imprima un traiect nou pentru partidul nostru. Eu ştiu că şi contracandidatul meu conştientizează acest lucru, dar refuză să o accepte, pentru că în joc este cariera sa politică şi funcţia de preşedinte al PNL”, a afirmat Florin Cîţu, în discursul prin care şi-a prezentat moţiunea cu care candidează la şefia partidului, „România liberală”.

Prim-ministrul a adăugat că să fii liberal, astăzi, mai mult ca oricând, înseamnă să faci fapte bune pentru români.

„O invocare repetată a înaintaşilor noştri pe care cu toţii îi respectăm nu ajunge, pentru că important este ca fiecare primar, consilier, preşedinte de CJ, prefect să facă lucrurile în aşa fel încât să facem viaţa mai bună românilor. De asta ne-au acordat încrederea lor prin vot. Fapte nu vorbe, colegi liberali! Asta vor românii de la noi şi astăzi, dragi colegi liberali, vă cer să votaţi omul faptelor”, a spus Cîţu.

Potrivit acestuia, Congresul PNL va face partidul mai puternic.

„Puternici pentru că guvernăm o ţară şi o facem bine, puternici pentru că am gestionat bine criza de sănătate, România a fost o ţară verde până acum, nu am închis economia şi nu o vom închide, iar eu vă spun atât: cât timp voi fi preşedinte al PNL nu vom închide mall-urile, nu vom închide afacerile şi nici pieţele, nu vom închide economia. Puternici, pentru că, indiferent ce se întâmplă în această campanie, de mâine suntem un partid unit. Şi suntem puternici pentru că eu nu am să renunţ niciodată la principiile mele liberale, indiferent de presiunile la care sunt supus. Doar împreună putem să îi convingem pe români că soluţia este ‘România liberală'”, a subliniat Cîţu.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă