Florin Cîțu, optimist înaintea începerii congresului liberal: "După ziua de azi, PNL va fi mai putenic, mai unit"

1 lună in urmă 12

De Veronica Micu.
Publicat: 25.09.2021, 10:34.
Actualizat: 25.09.2021, 10:46

La Romexpo, a ajuns și Florin Cîțu, contracandidatul lui Ludovic Orban la șefia PNL. „O să fie un congres organizat impecabil”, a spus premierul.

Florin Cîțu, optimist înaintea începerii congresului liberal: "După ziua de azi, PNL va fi mai putenic, mai unit"

„După ziua de azi, PNL va fi mai putenic, mai unit și se va pregăti în fiecare zi pentru a câștiga alegeile din 2024”, a declarat premierul Florin Cîțu.

Întrebat despre protestele care au loc în zonă, acesta a spus: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în opoziție, asta face opoziția, va protesta îmtotdeauna. Nu am văzut cine sunt protestatarii, dar noi susținem dreptul la opinie”.

Premierul a spus că organizarea congresului va fi impecabilă, „cu aceleași reguli și condiții în care a fost organizat congresul din 2017, niciun fel de diferență, totul va fi tansparent”.

Ludovic Orban speră că nu vor fi fraude

Primul candidat care a ajuns la Romexpo a fost Ludovic Orban.

Întrebat despre posibile fraude, Orban a spus: „Încrederea mea este că nu vor fi încercări. Practic, aici ca președinte al partidului n-am putut să intervin. Avem o comisie de organizare a congresului și, de asemenea, avem o comisie de numărare și validare a votului care este formată cu repezentare paritară și care va fi condusă de președintele Comisiei de organizare, Theodor Stolojan. Am încredere că vor fi respectate toate procedurile de vot astfel încât să fie asiguat secretul votului”.

Liberalii se întrunesc, sâmbătă, la Romexpo, pentru a-și alege președintele pentru următorii patru ani, într-un congres la care vor participa aproximativ 5.000 de oameni.

În cursă s-au înscris Ludovic Orban și Florin Cîțu.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă