Florin Cîțu nu va face parte din viitorul Guvern: "PSD și USR m-au dat jos. Este clar că aici nu există compatibilitate"

1 lună in urmă 34

Premierul interimar, preşedintele PNL Florin Cîţu, anunţă că nu va face parte din viitorul Președintele PNL Florin Cîțu spune că nu există „compatibilitate” între el și PSD sau USR, pentru că cele două partide l-au dat jos prin moțiune de cenzură. Cîțu afirmă că nu va fi premier în viitorul Executiv.

Florin Cîțu

Cîţu anunţă că nu va face parte din viitorul Guvern şi exclude posibilitatea încheierii unei alianţe cu PSD

Hepta

Florin Cîțu a fost întrebat, duminică, dacă va face parte din viitorul Guvern, iar el a răspuns: „În niciun caz”. Premierul interimar a mai spus că între el și PSD sau USR nu există compatibilitate, cele două partide având un rol esențial în căderea Guvernului pe care l-a condus, potrivit mediafax.ro.

„Moțiunea, tot Congresul din 2021 a fost despre lupta mea cu PSD. Faptul că PSD m-a dat jos pe mine și împreună cu USR este clar că aici nu există compatibilitate. În ceea ce privește viitorul, PNL are un mesaj foarte clar: nnoi suntem aici pentru a implementa liberalismul în România. Ceea ce înseamnă că lucrurile nu sunt compatibele cu ceea ce a spus PSD până acum”, a afirmat Florin Cîțu, întrebat dacă după perioada de tranziție de 3 sau 6 luni PSD și PNL vor putea intra împreună la guvernare, formând USL 2.

Cîțu a mai spus că el l-a propus pe Nicolae Ciucă pentru a fi premier, iar acum este rolul celorlalte partide să fie responsabile pentru a depăşi această situaţie dificilă și să voteze Guvernul.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă