Florin Cîțu nu se mai vede premier interimar în 2022: PNL a făcut o concesie. Nu vedem că PSD și USR vin să susțină guvernul Ciucă

1 lună in urmă 33

 INQUAM/George Călin Florin Cîțu, premier interimar Foto: INQUAM/George Călin

Florin Cîțu este sigur că guvernul format de Nicolae Ciucă va trece săptămâna viitoare de Parlament dacă se vor implica și PSD și USR pentru susținere. Președintele PNL nu se mai vede premier interimar și în 2022.

VINERI, 29 OCTOMBRIE 2021, 17:50

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

Întrebat dacă se vede primar interimar până anul viitor, în cazul în care guvernul prezentat de Nicolae Ciucă nu va trece de Parlament, Florin Cîțu a dat un răspuns clar, lansând săgeți spre PSD și USR.

„Nu, cred ca vom gasi o solutie si sa avem maturitate să avem un guvern săptămâna viitoare. Vin cu acelasi mesaj. PNL a facut o concesie . PSD si USR au dorit sa scape de Florin Citu. Au scapat de Florin Cîțu. Avem un alt premier.

Dar nu vedem ca PSD și USR vin să  sustina acest guvern. Dar eu cred ca vom avea un guvern cât de curând”, a declarat Florin Cîțu după votul de vineri din Biroul Politic pe lista de miniștri dinCabinetul Ciucă și programul de guvernare.

„Discutăm cu fiecare parlamentar în parte pentru a da susținere pentru acest guvern. Vă aduc aminte acel moment când a picat guvernul Dăncilă și nimeni nu spunea că se întâmplă și s-a întâmplat. Ca principiu, deciziile pe care le vom lua se  vor lua in PNL, dar cred ca vom avea un guvern săptămna viitoare”, a mai declarat Cîțu, întrebat despre mesajul pentru liberali. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă