Florin Cițu: Nu am o problemă cu protestele, dar să o facă respectând legea, să poarte mască. Este tot ceea ce le cer

1 lună in urmă 2

Premierul Florin Cîțu a declarat, luni, că "nimeni nu este mai presus de lege în România", criticându-i pe politicienii care au încurajat protestele anti-restricții care au avut loc în weekend în Capitală și în mai multe orașe din țară.

Premierul Florin Cîțu

Premierul Florin Cîțu

Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

"Nimeni nu este mai presus de lege. Din păcate avem și politicieni care instigă la nerespectarea legii. Este o problema morală pentru acest oameni. Nu am o problema cu protestele, dar să o facă respectând legea, să poarte mască. Este tot ceea ce le cer. Repet, nimeni nu este mai presus de lege în România", a declarat Florin Cîțu.

În timp ce secţiile de terapie intensivă devin neîncăpătoare, mii de români au protestat în weekend faţă restricţiile impuse de autorităţii. Oamenii spun că s-au săturat de măşti şi nu mai vor să stea în casă. S-a ieşit în stradă în Bucureşti, Braşov, Cluj şi Timişoara,. În Capitală, senatoarea Diana Şoşoacă a dat tonul unei petreceri cu muzică patriotică şi rock! Jandarmii nu i-au deranjat pe manifestanţi cu amenzi.

În Bucureşti au fost nu unul, ci două proteste. în Piaţa Universităţii, protestatarii au citit rugăciuni şi au venit cu icone, cruci şi tricolorul. La nici trei kilometri distanţă, în Piaţa Victoriei, lucrurile erau mai animate. Senatoarea Diana Şoşoacă urcată pe o scenă improvizată a dat drumul unei petreceri ca înainte de pandemie. S-a dansat pe Pink Floyd în faţa Guvernului.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

florin citu premier romania carantina romania carantina bucuresti proteste restrictii
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă