Florin Cîțu, noi DECIZII la Palatul Victoria - Ultimele mutări ca premier interimar

1 lună in urmă 27

MIERCURI, 27 OCTOMBRIE 2021, 21:00

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

Marioara-Artemis Gătej a fost numită în funcţia de comisar general, cu rang de secretar de stat, al Gărzii Naţionale de Mediu, printr-o decizie a prim-ministrului interimar. Decizia a fost publicată miercuri în Monitorul Oficial.

Prima oară, Gătej a fost numită la șefia Gărzii de Mediu în februarie 2020, în timpul guvernării Orban. Aceasta l-a secondat, din funcția de comisar adjunct pe Octavian Berceanu, numit comisar general din 11 martie 2021, în guvernul de coaliție PNL-USR-UDMR. În 20 septembrie 2021, Berceanu a fost printre ultimii reprezentanți ai USR eliberați din funcție după ruperea coaliției. După demiterea lui Octavian Berceanu, Florin Cîțu a operat o numire controversată pentru interimat:  Alexandru Lucian Vasile, care este președintele TNL Călărași și fiul primarului liberal din comuna Jegălia.

Citește și LEGILE PUTERII. Tătic bogat, fiu binecuvântat cu o funcție importantă VIDEO

De asemenea, tot printr-o decizie a premierului interimar, Ion Vasile a fost numit în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale, publicată, miercuri, în Monitorul Oficial. Acesta îl înlocuieşte pe Gheorghe Alecsei, eliberat din această funcţie. Alecsei a fost numit în această funcție în ianuarie 2020, de Ludovic Orban, premier la acea vreme al guvernlui liberal.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă