Florin Cîțu, lovitură decisivă dată coaliției: ULTIMATUM pentru USR-PLUS - Ce va face premierul în următoarele ore

1 lună in urmă 22

 Gov.ro Florin Cîțu, premierul României Foto: Gov.ro

Florin Cîțu a făcut un anunț-bombă la câteva minute după ce guvernul a aprobat proiectul de investiții „Anghel Saligny”. Le-a transmis un ultimatum celor de la USR-PLUS, care nu au participat la ședința Executivului.

VINERI, 03 SEPTEMBRIE 2021, 17:16

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Ioana Stanescu

„O sa iau legătura cu liderii europeni în legătură cu ce se întâmplă în România.

Lucru care nu credeam că se mai poate întâmpla în România în 2021. Avem o alianță toxică ce se prefigurează. O alianță cu un partid extremist, un partid care nu respectă libertatea individuală, care vrea răul românilor, care nu respectă proprietatea privată. Un partid cu care din punctul meu de vedere u ar trebui să discutăm. Dar voi informa lideri ieuropeni. Bineînțeles, și pe parteneri inoștri strategici despre ce se întâmplă în România”, a spus Florin Cîțu.

„O informare, nu o plângere. Cred că este important să știe că, în România, colegii domniilor lor se asociază cu un partid extremist cu care nimeni nu ar vrea să aibă de-a face. Aș vrea să știu opinia acestora. E doar un dialog pe care o să-l am cu aceștia. Cu ReNew și celelalte grupări care respectă democrația, libertățile individuale, toate lucrurile pentru care noi ne luptăm să stăm în Uniunea Europeană. Și cu partenerii strategici din Statele Unite”, a mai precizat ulterior premierul, în răspunsul dat jurnaliștilor.

Florin Cîțu se referă la moțiunea de cezură anunțată de USR-PLUS, alături de AUR, un partid catalogat drept extremist.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă