Florin Cîţu, întrebat despre timişoreanul care a murit de frig: „Există un primar care este gestionarul situaţiei. Sunt sigur că atunci când a fost ales, a venit cu promisiuni şi a explicat cu ce soluţii va veni”

1 lună in urmă 24

Președintele PNL, Florin Cîţu, a afirmat, întrebat despre cazul persoanei din Timişoara care a murit din cauza frigului, că edilul ales al oraşului ar trebui să vină cu explicaţii, pentru că acesta a făcut tot soiul de promisiuni atunci când a fost ales şi a prezentat ce soluţii va avea pentru administraţia locală.

„Primăria Timişoara ar trebui să vină cu explicaţii. Există un primar care este gestionarul situaţiei. A fost ales. Sunt sigur că atunci când a fost ales, a venit cu promisiuni şi a explicat cu ce soluţii va veni. Cred că ar trebui să vedem ce s-a întâmplat acolo. Bineînţeles orice astfel de tragedie nu ar trebui să se întâmple. Ar trebui răspunsurile să le luăm de acolo”, a declarat joi Florin Cîţu.

Context

Toate aceste critici vin în timp ce Cîțu cere ajutorul USR pentru susținerea unui guvern, dar în paralel PNL cumpără reclamă și promovează pe contul oficial de Youtube mesaje împotriva partiului condus de Dacian Cioloș.

Pe 27 octombrie, pe contul oficial de Youtube al Partidului Național Liberal a fost postat un clip denumit „Incompetența și corupția din administrația USR lasă locuitorii și spitalele fără căldură”.

În filmulețul format din colaje video cu știri despre situația din Timișoara, acolo unde a fost sistat agentul termic, primarul USR Dominic Fritz este criticat și făcut responsabil pentru această situație.

Nu este prima dată când liberalii duc o campanie susținută împotriva unor lideri USR.

Postate în ziua respingerii Guvernului Cioloș de către Parlament, aceste reclame au fost plătite printr-o firmă care, în trecut, a primit contracte de la Ministerul Mediului în timpul mandatului liberalului Costel Alexe și a cărei patroană a primit o sinecură într-o societate de stat, pe filiera aceluiași minister.

Citește și: 

Comportamentul straniu al PNL: În timp ce Florin Cîțu cere USR susținere pentru guvern, liberalii cumpără reclamă și promovează mesaje anti-USR pe rețelele sociale

Sursa Foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă