Florin Cîțu, întâlnire importantă cu reprezentanții cultelor religioase - Ce măsuri noi se pregătesc de Paște

3 săptămâni in urmă 12

 Gov.ro Premierul Florin Cîțu, la sfat cu reprezentanții cultelor religioase înainte de Paște 2021 Foto: Gov.ro

Premierul Florin Cîțu, care este și ministru interimar la Sănătate, se întâlnește miercuri cu reprezentanții cultelor religioase din România pentru stabilirea ultimelor măsuri de pandemie înaintea sărbătorilor pascale.

MIERCURI, 21 APRILIE 2021, 10:55

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Ioana Stanescu

Florin Cîțu are programată o întâlnire, miercuri, cu reprezentanții cultelor religioase din România, potrivit agendei oficiale publicate de Guvern.

La întâlnirea de la Palatul Victoria participă și președintele Comitetului național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 (CNCAV), Valeriu Gheorghiță, și secretarul de stat în Ministerul Sănătății și vicepreședintele CNCAV, Andrei Baciu.

Patriarhia Română a publicat deja un set de reguli privind participarea credincioșilor la slujbele din perioada pascală. Cancelaria Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române a transmis marți, 20 aprilie, recomandări pentru organizarea slujbelor religioase în perioada 24 aprilie – 7 mai 2021. Au fost făcute precizări privind procesiunile de Florii, Deniile, sosirea Luminii Sfinte și Învierea, dar și referitoare la sărbătoarea Izvorul Tămăduirii.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă