Florin Cîțu: În acest moment Guvernul poate fi dat jos cu voturile PSD, USR și AUR

3 săptămâni in urmă 15

 INQUAM/Octav Ganea Florin Cîțu, premier și președinte PNL Foto: INQUAM/Octav Ganea

Premierul Florin Cîțu a declarat că va discuta cu toate partidele pentru a susține Guvernul pentru a nu fi declanșată o criză politică în plină iarnă.

DUMINICĂ, 26 SEPTEMBRIE 2021, 10:49

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

„Haideți să nu mai fim ipocriți. Dacă PSD ar vota membrii Guvernului PNL, înseamnă USL. Dar un vot al PSD alături de USR și AUR nu înseamnă alianță? Eu vă spun că în acest moment Guvernul poate fi dat jos cu voturile PSD, USR și AUR. Este o moțiune depusă de USR. Nu cred că depun o moțiune și nu și-o votează. (...) Vom discuta cu toate partidele care vor să susțină guvernul, care nu vor o criză politică în această iarnă”, a precizat Florin Cîțu.

Președintele PNL Florin Cîțu a ajuns, duminică, la Romexpo, unde are loc Consliul Național PNL. Întrebat cu cine va negocia pentru susținerea Guvernului să nu pice la moțiune, acesta a spus că va disucta cu toate partidele.

Întrebat dacă are informații că și parlamentari PNL, care l-au susținut pe Ludovic Orban, ar putea să voteze moțiunea de cenzură, Cîțu a spus că nu poate să creadă așa ceva: „Nu cred așa ceva. Nu cred că există liberali în România care să voteze împotriva propriului guvern”.

Premierul a mai explicat că nu există niciun fel de discuții despre o remaniere guvernamentală.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă