Florin Cițu îi răspunde Andreei Moldovan: Nu se pune nicio clipă problema unei carantine de 2 săptămâni

5 zile in urmă 16

Premierul Florin Cîțu la vaccinarePremierul Florin Cîțu la vaccinare

Premierul Florin Cîțu dă asigurări că guvernul nu ia în calcul și nici măcar nu s-a discutat posibilitatea unei carantinări la nivel național. Reacția a venit după ce secretarul de stat din Ministerul Sănătății, Andreea Moldovan, și-a exprimat public opinia că o carantină totală de 2 săptămâni "ar face minuni".

MIERCURI, 07 APRILIE 2021, 15:42

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

"Am avut o discuție cu doamna secretar de stat și ea ne dădea un exemplu teoretic, nu era o propunere în acest sens. Anul trecut toate discuțiile se învârteau în jurul acestor 2 săptămâni de izolare. (...) Nu luăm în calcul o nouă carantinare, eu m-am opus din primul moment. Nu va exista în România un lockdown generalizat, nu va exista nicio carantinare. Pe de altă parte, este foarte important să înțelegem că relaxarea restricțiilor, de la 1 iunie, se pot întâmpla doar dacă luăm aceste măsuri", a afirmat premierul Florin Cîțu.

Miecuri dimineață, Andreea Moldovan a afirmat, la un post de radio, că "două săptămâni de carantină ar face minuni”, în contextul în care perioada de incubație a virusului este de 2 săptămâni.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă