Florin Cîţu îi cere ministrului de Interne să ia măsuri la metrou. "Un fost deputat pesedist îşi pierde sinecuri"

3 săptămâni in urmă 2

De Andreea Anghel.
Publicat: 26.03.2021, 10:36.
Actualizat: 26.03.2021, 10:42

Premierul Florin Cîțu a reacţionat în urma protestului de la metrou. Prim-ministrul a publicat o postare pe contul său de Facebook prin care a spus că mişcarea este ilegală și acuză ''un fost deputat PSD'' că stă la baza protestului.

Premierul Florin Cîțu, despre protestul de la metrou

Florin Cîţu, premierul României

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

Premierul Florin Cîțu a reacţionat pe Facebook, ca urmare a protestelor de la metrou ''Un fost deputat PSD, care vede că îi dispar sinecurile, face un protest ilegal'', a declarat prim-ministrul

Prim-ministrul Florin Cîţu a reacţionat după protestul spontan de la metrou care a blocat circulaţia trenurilor. Premierul susține că acţiunea sindicaliștilor este ilegală și vrea ca ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, să ia măsuri urgente în acest caz.

''Un fost deputat PSD, care vede că îi dispar sinecurile, face un protest ilegal. Despre asta este acțiunea ilegală care a blocat metroul în această dimineață. Din punctul meu de vedere, nimeni nu este mai presus de lege, asta i-am transmis domnului ministru și trebuie să ia măsuri. Bucureștenii nu trebuie să sufere pentru că un fost deputat pesedist își pierde sinecuri. Am transmis același mesaj domnului ministru Bode'', a fost declaraţia premierului Florin Cîţu.

La finalul textului, acesta a folosit şi hashtag-ul: #RomaniiTrebuieSaStie.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

protest metrou metrorex metrou blocat premier florin citu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă