Florin Cîțu: Este o PREMIERĂ! Un buget care trece de Parlament fără niciun amendament

2 luni in urmă 6

 Inquam Photos/George CălinPremierul Florin Cîțu Foto: Inquam Photos/George Călin

Premierul Florin Cîţu a declarat marți seară după adoptarea bugetului pe acest an că votul a arătat unitatea coaliției de la guvernare și că reforma pe care a promis-o se poate face în acești patru ani de zile.

MARŢI, 02 MARTIE 2021, 21:16

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Ioana Stanescu

 „Le mulțumesc colegilor din Coaliția de centru dreapta PNL, USR, UDMR, colegilor de la Minorități pentru că au votat acest buget. Este un buget bun, echilibrat, cu care începem reconstrucţia României şi nu poţi să fac acest lucru decât prin reformă şi investiţii. Investitii record, jumătate din fonduri europene și reformă.  O reformă pe care mulţi politicieni au aruncat-o în spațiul public, dar au fugit de ea şi este momentul să o facem. Iar acest buget forțează această reformă, dacă nu vrem să o facem singuri, o facem prin buget”, a afirmat premierul Florin Cîţu, după adoptarea bugetului.

„Cred că este o premieră, un buget care trece prin Parlaent fără niciun amendament, ceea ce arată f clar că suntem o coaliţie unită, puternică, pregătită să reziste toţi cei patru ani de zile, pentru că avem foarte mult de lucru”, a mai afirmat premierul.

Proiectele legilor bugetului de stat și al asigurărilor sociale pe acest an au fost adoptate, marți seară, de Parlament, în forma iniţiată de Guvern.

România are BUGET. Cum se împart BANII | Florin Cîțu: Bugetul DEMONTEAZĂ minciunile PSD! Vă arătăm cum se face, luați notițe!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă