Florin Cîțu efectuează prima vizită de lucru în teritoriu de la preluarea mandatului. Premierul merge la o dezbatere organizată de CJ Vrancea referitoare la buget

1 lună in urmă 4

Florin Citu/foto: INQUAMFlorin Citu/foto: INQUAM

Premierul Florin Cîţu efectuează sâmbătă o vizită de lucru în judeţul Vrancea, ocazie cu care va participa la o dezbatere organizată de Consiliul Judeţean cu reprezentanţii structurilor asociative ale unităţilor administrativ-teritoriale privind bugetul pentru acest an. În cadrul dezbaterii vor fi abordate teme precum: Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, investiţii şi oportunităţi de finanţare cu fonduri europene, măsuri fiscale pentru anul 2021. Conform CJ Vrancea, aceasta este prima vizită oficială în teritoriu a șefului Guvernului de la învestirea sa în funcţie.

SÂMBĂTĂ, 06 MARTIE 2021, 09:45

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Andrei Zbîrnea

Conform Agerpres, la eveniment participă structuri asociative ale UAT-urilor (unități administrativ teritoriale, n.r.) din judeţul Vrancea - Asociaţia Municipiilor din România, Asociaţia Oraşelor din România, Asociaţia Comunelor din România, Asociaţia Secretarilor de Primării din România -, precum şi primari, conducerea Instituţiei Prefectului Vrancea, reprezentanţi ai Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Vrancea, ai Direcţiei de Sănătate Publică, oameni de afaceri vrânceni.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă