Florin Citu, dupa promulgarea bugetului: "De acum nu mai exista scuze. Romanii asteapta multe de la noi si nu-i vom dezamagi"

1 lună in urmă 2

Premierul Florin Citu a afirmat, luni, dupa promulgarea bugetului, ca nu mai exista scuze, iar lucrurile promise trebuie indeplinite.

"Gata! Legea bugetului a fost promulgata! Avem cel mai echilibrat buget din ultimii 30 de ani, un buget care se concentreaza pe investitii. Am promis, am facut", a scris premierul, luni, pe Facebook, dupa promulgarea Legii bugetului de stat.

Premierul a precizat ca lucrurile promise trebuie indeplinite.

CITESTE SI: Klaus Iohannis a promulgat Legea bugetului de stat pentru anul 2021

"De acum nu mai exista scuze. Romanii asteapta multe de la noi si nu-i vom dezamagi", a mai scris Citu.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, Legea bugetului de stat pentru anul 2021.

Bugetul si Legea bugetului asigurarilor sociale de stat pe 2021 au fost adoptate de Parlament, saptamana trecuta, in forma initiata de Executiv, fara amendamente.

CITESTE SI:

O romanca de 23 de ani a doborat recordul pentru cea mai tanara bunica din lume. Mama sa ar putea fi cea mai tanara strabunicaCardano, noua senzatie a internetului in lumea criptomonedelor. A crescut de 50 de ori in ultimul anRestaurantele, teatrele si cinematografele se inchid la interior, in Bucuresti. Ce restrictii si exceptii s-au mai stabilitFerma ilegala de ursi in curtea unui interlop aradean. Autoritatile nu au putut elibera animalele pentru ca se pare ca le e frica de proprietarAverea lui IPS Teodosie a explodat in ultimii patru ani: venituri in crestere, salariu cat al presedintelui Iohannis si proprietati de milioane
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă