Florin Cîțu, după ce a devenit președintele Senatului: Când colegii discută prin presă va trebui să luăm și alte decizii/ PNL a ieșit mai puternic din aceste negocieri

1 săptămână in urmă 5

Florin Cîțu, președintele PNL, a declarat, marți după-amiază, că partidul pe care îl conduce este ”singurul de dreapta, singurul liberal” și că formațiunea politică a ieșit ”mai puternică” din negocierile cu PSD.

Premierul interimar care se pregătește să își încheie mandatul în favoarea lui Nicolae Ciucă a transmis că viitorul premier va avea o problemă din cauză că nu are Ministerul Finanțelor (care a revenit PSD în urma negocierilor, n.red.).

Florin Cîțu a spus, referitor la ieșirea publică a Ralucăi Turcan despre lipsa banilor pentru pensii, că pentru colegii care ”discută prin presă” liberalii vor fi nevoiți să ia și ”alte decizii în BPN”.

Cîțu a conchis spunând că după ce se vor așeza lucrurile liberalii vor trebui ”să tragă linie și să vadă cum mergem mai departe”:

  • ”Sunt președintele PNL, poate cea mai importantă funcție astăzi, cel mai mare și singurul partid liberal, de dreapta din România. Este o decizie a coaliției, ca președinții PNL și PSD să preia cele două funcții. Le-am răspuns tuturor colegilor care vor să discutăm o problemă să vină să discutăm în PNL. Dacă discută prin presă va trebui să luăm și alte decizii în BPN. Vom discuta cu fiecare în parte și vom vedea dacă putem să găsim elemente. Oameni care nu atacă președintele partidului, președintele României, PNL. Sunt unii care au plecat dintr-o afinitate mai veche pentru fostul lider, dar azi există un singur partid de dreapta, liberal. PNL a ieșit mai puternic din aceste negocieri. Mie îmi pare rău că n-am Finanțele, un premier fără Finanțe are o problemă. După ce se vor așeza lucrurile, va trebui să tragem linie și să vedem cum mergem mai departe”, a declarat Florin Cîțu, marți după-amiază, după ce a fost numit în funcția de președinte al Senatului.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă