Florin Cîțu, după aprobarea bugetului: Este o premieră ca bugetul să treacă fără amendamente. Arată că suntem o coaliție pregătită să reziste 4 ani

2 luni in urmă 2

Premierul Florin Cîțu a declarat, marți seară, după aprobarea bugetului, că evenimentul reprezintă o premieră, fiind pentru prima dată când bugetul este adoptat fără niciun amendament.

Cîțu a mai spus că acest lucru reprezintă un semn important că actuala coaliție de guvernare este ”puternică și pregătită să reziste patru ani”.

Premierul a mai declarat că bugetul adoptat pentru anul 2021 reprezintă unul de ”reformă și investiții”:

”Reformă și investiții. Au fost zile importante. Este o premieră când bugetul trece fără niciun amendament. Arată că suntem o coaliție puternică, pregătită să reziste 4 ani”, a declarat Florin Cîțu după aprobarea bugetului.

Vicepremierul USRPLUS Dan Barna a vorbit de asemenea de unitatea alianței, spunând că cele două zile alocate dezbaterii și adoptării bugetului arată că ”există o majoritate clară”, iar proiectele importante pentru România ”sunt pe cale să devină realitate:

”Cele 2 zile arată clar că există o majoritate clară, puternică, iar acele proiecte importante pentru România vor începe să devină realitate”, a spus Dan Barna.

Și prim-vicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan, a vorbit de unitatea coaliției, într-o intervenție la Antena 3, numind-o ”monolit PNL-USRPLUS-UDMR”.

sursa foto: Guvernul României

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă