Florin Citu, discutie telefonica cu premierul Frantei: Am reiterat cat de importante sunt companiile franceze pentru relansarea economica a Romaniei.

1 lună in urmă 2

Premierul Florin Citu a avut o convorbire telefonica, luni, cu omologul sau francez, Jean Castex, context in care a reiterat importanta companiilor din Hexagon in procesul de relansare a Romaniei.

"Am avut prima convorbire in calitate de prim-ministru cu omologul meu francez, domnul Jean Castex. M-am bucurat sa constat continuitatea relatiilor bilaterale dintre Franta si Romania, relatii care au o istorie lunga si de succes in mai multe domenii. Dincolo de discutiile referitoare la evolutia pandemiei si a procesului de vaccinare din cele doua tari, am reiterat cat de importante sunt companiile franceze in procesul de relansare economica a Romaniei.

Totodata, premierul Castex a exprimat sprijinul deplin pe care Franta il va da in continuare Romaniei in toate proiectele noastre in plan extern si nu numai", a scris Citu, pe pagina sa de Facebook.

Citeste si:
Razboi pe fata in PNL. Liderii partidului, intre "Orban trebuie sa plece" si "nu stiu daca e cea mai buna varianta"


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă