Florin Cîțu, despre scandalul de la Apele Române: În acest mandat oprim nepotismul, dar nu se poate peste noapte

2 luni in urmă 3

Inginerul Gabi Musteață de la Apele Române nu a fost dat afară acum, ci i s-a reorganizat postul de anul trecut, a declarat miercuri premierul Florin Cîțu. În ce privește întreg scandalul de acolo, prim-ministrul susține că nu se oprește aici și că va opri nepotismul.

Întrebat miercuri despre scandalul de la Apele Române, unde au apărut informații că inginerul Gabi Musteață, care s-a opus angajării unei chelnerițe, a fost dat afară, Florin Cîțu a declarat că postul acestuia era în reorganizare din 3 noiembrie anul trecut.

„Postul respectiv a fost desființat anul trecut în noiembrie, i s-a oferit un alt post, nu l-a acceptat, am vorbit cu domnul ministru Tanczos Barna să vedem dacă putem să găsim o soluție”, a spus premierul Florin Cîțu, potrivit Mediafax.

Astfel, nu a fost luată acum decizia ca inginerul să fie concediat, ci decizia a fost luată anul trecut prin reorganizarea postului.

„Dar domnul Tanczos Barna este în legătură și vom avea mai multe în perioada următoare. Pentru restul am trimis corpul de control și nu mă opresc aici. V-am spus foarte clar în acest mandat oprim nepotismul, oprim acest conflict de interese, dar nu o putem face peste noapte”, a adăugat Cîțu.

Inginerul Gabi Musteață făcuse dezvăluiri pentru Recorder despre o chelneriță fără pregătire care a fost angajată ca inginer, iar miercuri au apărut informații că inginerul a fost dat afară.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă