Florin Citu, despre protestele fata de noile masuri restrictive: "Aceste masuri sunt unice in Europa deoarece noi tinem cont de incidenta"

2 săptămâni in urmă 2

Forin Citu, premierul Romaniei, a declarat luni, 29 martie, ca masurile adoptate de Romania pentru prevenirea raspandirii COVID-19 sunt unice in Europa, ele fiind luate in functie de incidenta fiecarei zone si nu la nivel national. Declaratiile au venit in contextul in care atat ieri, cat si pe parcursul noptii, sute de oameni din mai multe orase au protestat fata de aceste masuri noi.

"Aceste masuri sunt unice in Europa pentru ca ele depind de incidenta. In Europa sunt luate in intreaga tara, la noi sunt luate in functie de incidenta. Stim ca exista o oboseala legata de pandemie, dar este nevoie de inca un efort pentru a trece de aceasta perioada.

Am luat masurile si pentru a ne permite sa acceleram campania de vaccinare. In aprilie vom creste capacitatea la 100.000 de persoane vaccinate zilnic. In acelasi timp, am vazut in spatiul public, si in special la cei de la PSD, mesaje confuze.

Pe de alta parte spuneau ca suntem prea relaxati, acum vin si ne spun ca impunem restrictii. Eu sunt pregatit sa ascult opinia specialistilor. Specialistii nu au culoare politica. Decat sa dam mesaje confuze, e mai bine sa stam toti la masa cu specialistii si sa vedem care sunt cele mai bune solutii", a declarat Florin Citu.

Citeste si:

Emotionant. Eroul Romaniei in meciul cu Germania, Florin Nita, a plans la finalul meciului. "Cel mai mult m-a sustinut sotia, atat"Ce au zis germanii de portarul erou al Romaniei, Florin Nita"Nu cred ca diferenta pe care o arata Transfermarkt s-a aratat pe teren." Prima reactie a selectionerului Mirel Radoi dupa meciul nationalei cu GermaniaANALIZA In goana dupa hidrogen, "oxigenul" viitorului, Romania isi tine respiratiaCadou nesperat pentru un catel fara stapan.dupa ce a sterpelit de 5 ori un unicorn de plus
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă