Florin Cîțu, despre congresul PNL: „Noi ne alegem echipa cu care vom conduce România în următorii opt ani”

2 luni in urmă 23

Premierul Florin Cîţu a declarat sâmbătă, 7 august, că în aceste alegeri liberalii aleg echipa cu care va fi condusă România în următorii opt ani. De asemenea, șeful Guvernului le-a transmis membrilor Partidului Naţional Liberal că trebuie să fie uniţi.

Florin Cîţu a ţinut să transmită două mesaje la conferinţa de alegeri a PNL Mureş, care se desfăşoară sâmbătă.

„În primul rând, să nu uităm, aceste alegeri ale noastre sunt pentru a pregăti sau a da României conducerea în viitor. Asta facem. Noi ne alegem echipa cu care vom conduce România în următorii opt ani. De aceea am ţinut să fiu în ţară, pe unde am putut, de fiecare dată pentru că este important ca românii să vadă cine vor fi liderii care vor moderniza România”, a afirmat Cîţu.

Celălalt mesaj al premierului a fost unul de unitate.

„Şi al doilea mesaj este un mesaj de unitate. Trebuie să fim uniţi, suntem uniţi, dar trebuie să fim uniţi în continuare pentru că urmează bătălii grele în perioada următoare. Să rămâi la guvernare opt ani nu este uşor, dar este un obiectiv ambiţios pe care vreau să ni-l asumăm cu toţii. Şi nu putem să îl atingem decât dacă suntem împreună”, a transmis şeful Guvernului.

Citeste si:

 Doctrina sa a fost echilibristica și abisul ideologic

Încă o reevaluare în PNL. Ce spunea cu câteva luni în urmă și ce spune azi liberalul George Stângă, fan Cîțu VIDEO

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă