Florin Cîțu despre candidatura sa la președinția României: „Șansele vor fi foarte mici dacă nu avem o guvernare de succes”

3 săptămâni in urmă 3

Premierul României - Florin Cîțu /  Foto FacebookPremierul României - Florin Cîțu / Foto Facebook

Florin Cîțu a declarat, joi seara, la un post TV, că se concentrează să facă o treabă cât mai bună la guvernare, considerând că șansele oricărui candidat PNL la președinția României în 2024 țin de felul în care va funcționa Executivul pe care îl conduce.

JOI, 25 MARTIE 2021, 23:57

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Monica Vasilescu

Florin Cîțu consideră că de actuala guvernare depinde succesul prezidențialelor din 2024.

„Fără o guvernare de succes, oricare ar fi candidatul Partidului Naţional Liberal la preşedinţia din 2024 şansele să câştige vor fi foarte mici dacă nu avem o guvernare de succes”, a declarat Florin Cîțu fără a preciza dacă vizează cea mai înaltă funcție în statul român.

Referitor la o eventuală candidatură pentru președinția PNL, Florin Cîțu a declarat: „Sunt concentrat pe ceea ce fac la Guvern, iar Partidul Naţional Liberal nu are niciun congres anunţat, deci nu este în acest moment în discuţie aşa ceva. Când va fi anunţat Congresul, sunt sigur că vor fi mai multe persoane care vor anunţa candidaturile. Eu am spus de fiecare dată că cred că am acumulat experienţă destulă pentru a contribui în PNL de la vârf, în ce poziţie vom vedea atunci, dar până nu se anunţă Congresul nu are sens să discutăm.

Mă concentrez pe a face o treabă cât mai bună la guvernare pentru că o guvernare bună pentru Partidul Naţional Liberal care este cel mai mare partid din România de dreapta, din această coaliţie, PNL are premierul acestui Guvern, înseamnă lucruri bune şi pentru Partidul Naţional Liberal”, a declarat Florin Cîțu, joi seară, la un post TV.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă