Florin Cîțu, despre bugetul pe 2021: Nu se va umbla la Codul Fiscal, nu se va umbla la taxe, mergem înainte aşa cum suntem

1 lună in urmă 12

Mediul de afaceri are din partea mea cea mai mare predictibilitate: nu se va umbla la Codul Fiscal, nu se va umbla la taxe, mergem înainte aşa cum suntem. Programul de guvernare este foarte clar: vrem să reducem deficitul bugetar sub 3% în 2024. Avem deja o ţintă fermă de care ne vom ţine, a spus Florin Cîțu miercuri.

”Am cerut şi situaţia proiectelor de investiţii care au fost incluse în execuţia de buget”. 

Întrebat de ce durează atât de mult proiectul de buget, Florin Cîţu a spus că ”le dăm şansa colegilor noştri să îşi cunoască ministerul. Noi vom face reformă, este nevoie de analiză transparentă. Vrem să eficientizăm proiectele de investiţii, să le bugetăm pe cele care pot fi făcute. Din estimările mele, în 2020 am reuşit un record cu investiţiile”. 

Mediul de afaceri are din partea mea cea mai mare predictibilitate: nu se va umbla la codul fiscal, nu se va umbla la taxe, mergem înainte aşa cum suntem. Programul de guvernare este foarte clar: vrem să reducem deficitul bugetar sub 3% în 2024. Avem deja o ţintă fermă de care ne vom ţine. 

Salariul minim este în avizare.

"Săptămâna viitoare va fi aprobată OUG prin care cadrele medicale care vor ajuta la vaccinare vor fi plătite suplimentar. Sumele le vom vedea. A fost introdusă şi o schemă de motivare pentru medicii de familie. Primim inclusiv rezidenţi." a declarat Premierul Cîțu.  

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă