Florin Cîțu: Dacian Cioloș are responsabilitatea de a găsi o majoritate. Este clar că nu mai există coaliția PNL-USR

2 săptămâni in urmă 15

MIERCURI, 13 OCTOMBRIE 2021, 18:35

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

„PNL va face o desemnare de premier când va avea o majoritate. În acest moment vorbim de desemnarea unui premier după un vot politic cu 281 de voturi (la moțiunea de cenzură-n.red.).

 A fost o primă discuție , nu sunt concluzii”, a declarat, miercuri seară, Florin Cîțu, la ieșirea după discuțiile cu liderii partidelor și al minorităților naționale, de la sediul PNL, convocată de premierul desemnat Dacian Cioloș.

„Astăzi nu a fost nicio concluzie. Am spus și in aceasta intalnire ca mi se pare normal ca cei care au declansat criza sa vina si cu o solutie. O sa mai discutam, o sa mai vedem, dar astăzi nu este nicio concluzie. Dacian Cioloș dorește să refacă coalitia, o sa mai discutam.

Astazi suntem aici, din respect pentru români, vrem ca România sa nu ramana in criza. Dar solutia trebuie sa vina de la cei care au aruncat România in criza.

Intentia era de a reface coaliția din partea lu i Dacian Cioloș. Suntem să discutam.

Atunci când a fost la Cotroceni, Dacian Cioloș ne gandim ca a avut o majoritate cand l-a propus ca premier, acea majoritate inseamna USR PSD AUR”, a mai declarat Florin Cîțu.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă